gb fi

Lentohotelli sijaitsee entisellä Lentosotakoulun alueella ja tilaa löytyy runsaasti järjestää mitä erilaisimpia tapahtumia. Iso lentokenttäalue, 2,7 kilometrin pituinen kiitotie ja kaksi isoa lentokonehallia mahdollistavat tapahtumat, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Mahdollisia tapahtumia ovat esimerkiksi kiihdytyskilpailut, koira- ja kissanäyttelyt, festivaalit, messut ja maratoonit.


Koiratapahtumat

Majoitustilat, ruokailumahdollisuudet sekä alueen laajat maastot ja peltoalueet mahdollistavat erilaisten leirien, koulutustapahtumien ja näyttelyiden järjestämisen. Entisissä lentokonehalleissa järjestetään helmikuussa 2017 ryhmänäyttely.

Auto- ja moottoripyörätapahtumat

2,7 km kiitotie, rullaustie ja lentokonehallit luovat hulppeat puitteet erilaisille auto- ja moottoripyöräharrastajien kokoontumisille. Myös erilaiset testausyritykset ovat löytäneet meille kiitettävästi. Rauhallinen sijainti, huoltomahdollisuudet ja oheispalveluiden välitön läheisyys tuovat tehokkuutta testipäiviin.

Kesäterassi avatataan 18.05

Kesäterassin avajaiset 2018!

Uusi kiihdytysrata ja -areena avataan kesällä

LSK Business Park ja FHRA yhteistyöhön. Lentohotelli tarjoaa monipuolisia palveluita LSK Business Parkin alueella.

Wanhanajan Lentopäivät 7.7.2018

​Ensimmäinen koulutuskone nousi Kauhavan taivaalle 15.7.1929. Tästä alkoi vuosikymmeniä kestänyt lentokoulutus Kauhavalla. Wanhanajan Lentopäivät järjestetään nyt ensimmäistä kertaa 15.7.2017 ilmavoimien entisellä Lentosotakoululla Kauhavalla.

Yhdistetty purje- ja moottoritaitolennon SM-kisat, Kauhava 19.-22.7

Taitolennon SM-kisat kisataan Kauhavan lentokentällä 19-22 heinäkuuta. Kisat käydään taitolentokoneilla ja purjetaitolentokoneilla. Kisat järjestää Urheilutaitolentäjät ry yhdessä ilmasotakoulun lentokerhon kanssa.

Kuorma-autojen Kiihdytyskisat 15-16.09.2018

Suuren suosion viime vuonna saanet kuorma-autojen kiihdytyskisat järjestetään syyskuussa toista kertaa. Laita päivät kalenteriisi, ja tule nauttimaan hurjista vetojuhdista!