gb fi

Lentohotelli sijaitsee entisellä Lentosotakoulun alueella ja tilaa löytyy runsaasti järjestää mitä erilaisimpia tapahtumia. Iso lentokenttäalue, 2,7 kilometrin pituinen kiitotie ja kaksi isoa lentokonehallia mahdollistavat tapahtumat, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Mahdollisia tapahtumia ovat esimerkiksi kiihdytyskilpailut, koira- ja kissanäyttelyt, festivaalit, messut ja maratoonit.


Koiratapahtumat

Majoitustilat, ruokailumahdollisuudet sekä alueen laajat maastot ja peltoalueet mahdollistavat erilaisten leirien, koulutustapahtumien ja näyttelyiden järjestämisen. Entisissä lentokonehalleissa järjestetään helmikuussa 2017 ryhmänäyttely.

Auto- ja moottoripyörätapahtumat

2,7 km kiitotie, rullaustie ja lentokonehallit luovat hulppeat puitteet erilaisille auto- ja moottoripyöräharrastajien kokoontumisille. Myös erilaiset testausyritykset ovat löytäneet meille kiitettävästi. Rauhallinen sijainti, huoltomahdollisuudet ja oheispalveluiden välitön läheisyys tuovat tehokkuutta testipäiviin.

FHRA Kiihdytysajon SM-osakilpailu 4. 10.-12.8.2018

Nyt se alkaa, nimittäin ensimmäinen kisa Kauhavan uudella kiihdytysareenalla nähdään 10-12.8.2018!

FHRA Night Race Finals, Kiihdytysajon SM-finaali 31.8-1.9.2018

SM-Finaalit ajetaan Kauhavan uudella kiihdytysareenalla 31.8-1.9.2018

Kuorma-autojen Kiihdytyskisat 22.09.2018

Suuren suosion viime vuonna saaneet kuorma-autojen kiihdytyskisat järjestetään syyskuussa toista kertaa. Laita päivät kalenteriisi, ja tule nauttimaan hurjista vetojuhdista!

MPK:n Koulutukset Alueella

MPK Pohjanmaan yksi koulutuspaikoista sijaitsee entisen Lentosotakoulun alueella.