fi

Lentohotelli sijaitsee entisellä Lentosotakoulun alueella ja tilaa löytyy runsaasti järjestää mitä erilaisimpia tapahtumia. Iso lentokenttäalue, 2,7 kilometrin pituinen kiitotie ja kaksi isoa lentokonehallia mahdollistavat tapahtumat, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Mahdollisia tapahtumia ovat esimerkiksi kiihdytyskilpailut, koira- ja kissanäyttelyt, festivaalit, messut ja maratoonit.


Koiratapahtumat

Majoitustilat, ruokailumahdollisuudet sekä alueen laajat maastot ja peltoalueet mahdollistavat erilaisten leirien, koulutustapahtumien ja näyttelyiden järjestämisen. Entisissä lentokonehalleissa järjestetään helmikuussa 2017 ryhmänäyttely.

Auto- ja moottoripyörätapahtumat

2,7 km kiitotie, rullaustie ja lentokonehallit luovat hulppeat puitteet erilaisille auto- ja moottoripyöräharrastajien kokoontumisille. Myös erilaiset testausyritykset ovat löytäneet meille kiitettävästi. Rauhallinen sijainti, huoltomahdollisuudet ja oheispalveluiden välitön läheisyys tuovat tehokkuutta testipäiviin.

Wanhanajan Lentopäivät 15.7.2017

​Ensimmäinen koulutuskone nousi Kauhavan taivaalle 15.7.1929. Tästä alkoi vuosikymmeniä kestänyt lentokoulutus Kauhavalla. Wanhanajan Lentopäivät järjestetään nyt ensimmäistä kertaa 15.7.2017 ilmavoimien entisellä Lentosotakoululla Kauhavalla.

Koiranäyttely Kauhavalla 18.2.2017

Ryhmänäyttely FCI:n ryhmille 5 & 1/2 myös pennut (7-9kk). Järjestäjä Kauhavan kennelkerho ry. Kaikki kehät ovat sisätiloissa. Tapahtuman arvioitu alkamisajankohta klo 9.00.