Lentohotelli sijaitsee kahden kilometrin päässä Kauhavan keskustasta. Keskustasta löydät rautatieaseman sekä päivittäistavaraliikkeitä. Lisätietoja Kauhavan alueen palveluista löydät sivulta Visit Kauhava.

Hyvä tietää

Toimimme vallitsevassa tilanteessa THL:n ja muiden viranomaisten suositusten mukaisesti, kiinnittäen erityistä huomiota puhtaanapitoon ja hygieniaan.

Saavuthan hotelliin vain oireettomana. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta hotellissa oleskellessasi ja huomioithan muut asukkaat, noudattaen turvaväliä. Käsidesiä on saatavilla kaikissa yleisissä tiloissa sekä majoitustilojen käytävillä.

Aamiainen tarjoillaan toistaiseksi aamiaispussina, joka sisältää tuotteita jotka voitte nauttia omassa huoneessanne tai ottaa mukaan.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja reagoimme välittömästi viranomaisten ohjeisiin ja suosituksiin, varmistaaksemme turvallisen asioinnin hotellissamme. Kierrätämme huoneita myös mahdollisuuksien mukaan, pitäen niin sanottuja välipäiviä käytössä olevissa huoneissa.

Saapuminen

LentoHotellille saavuttaessa navigaattoriin osoitteeksi kannattaa laittaa Sotakouluntie, sillä kaikki navigaattorit eivät löydä perille käytettäessä osoitettamme Loppusuora 22. Sotakouluntien päähän saavuttaessa, vaaleanpunainen Linnarakennus sijaitsee vasemmalla. Linnarakennuksen edessä on pysäköintitilaa.

Kauhavan rautatieasema sijaitsee vain kahden kilometrin päässä hotellistamme.

Etäisyydet

Lähialueelta löytyy myös useita mielenkiintoisia kohteita, mm.:

Härmän Kylpylä, Ylihärmä, 13km
EpopPark kesäuimala, Lapua, 21km
PowerPark, Alahärmä, 24km
Duudsonit Activity Park, Seinäjoki, 42km
Fagerbackan karjamajakylä, 55km
Tropiclandia, Vaasa, 81km
Kyläkauppa Veljekset Keskinen, Tuuri, 83km
Ähtäri Zoo, Ähtäri, 110km

Käsityöläisen aarrekartan pääset tulostamaan tästä.

Varaus- ja peruutusehdot

Noudatamme LentoHotellilla Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n laatimia majoitusliikkeiden yleisiä varaus- ja peruutusehtoja.

Majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annetun lain mukaan matkustajan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen majoittumistaan. Matkustajailmoitus tulee täyttää viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tietojenantovelvollisuuden laiminlyönnistä ja väärien henkilötietojen antamisesta on säädetty rangaistus rikoslaissa.

Huoneet ovat käytettävissä saapumispäivänä klo 15:00 alkaen ja huone on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Myöhäisempi huoneen luovutus on saatavilla sovitusti lisähintaan 10 €/tunti. Pidätämme oikeuden muuttaa majoitusvuorokauden alkamisaikaa tapahtumien yhteydessä, tässä tapauksessa ilmoitamme muutoksesta varausvahvistuksen yhteydessä.

Huonevarauksen voi tehdä 18 vuotta täyttänyt henkilö ja vähintään yhden majoittujista tulee olla täysi-ikäinen. Majoituskohteissa voi majoittua vain asiakkaan etukäteen ilmoittama henkilömäärä ja ne henkilöt, joiden henkilötiedot on ilmoitettu sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita LentoHotelliin, mutta niistä tulee aina ilmoittaa etukäteen. Lemmikkieläimistä peritään lisämaksu 15,00 € oleskelun ajalta. Mikäli asiakas jättää ilmoittamatta lemmikistä, peritään aiheutuneet siivous- ja pesulakulut jälkikäteen.

Yleisen käytäntömme mukaan henkilöasiakas maksaa huoneen viimeistään majoitusliikkeeseen saapumisen yhteydessä.

Peruutusehdot

Asiakas voi peruuttaa yksittäisen huonevarauksen kustannuksitta viimeistään klo 18.00 varausta edeltävänä päivänä. Tämän jälkeen perutuista huoneista veloitamme 50% huonevarauksen summasta. Peruuttamattomista varauksista veloitamme 100% varauksen summasta.

Useampaa yötä koskevan huonevarauksen asiakas voi peruuttaa kustannuksitta 15 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta veloitamme 50% varauksen arvosta siltä ajalta, kun huonetta ei ole saatu myytyä edelleen. Hotellilla on oikeus veloittaa 100 % varauksen summasta, mikäli asiakas jättää kokonaan saapumatta.

Peruutusehtoja ei sovelleta sairaus- ym. Force majeure -tapauksissa. Force majeure -tapauksissa LentoHotellilla on oikeus vaatia asiakkaalta lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syystä seitsemän vuorokauden kuluessa peruutuksesta.

Asiakkaan vastuu

Asiakkaat vastaavat itse omista matkatavaroistaan, ellei niitä ole annettu hotellin säilytettäviksi. LentoHotelli ei vastaa pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

Asiakas on korvausvastuussa tahallaan tai huolimattomuudellaan aiheuttamistaan vahingoista, kuten tupakoinnista huoneessa, jonka hän, hänen vieraansa tai lemmikkieläimensä aiheuttavat huoneelle tai majoitusliikkeen muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä majoitusliikkeen muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.

Ryhmien varaus- ja peruutusehdot määritellään erikseen.