Lentohotelli sijaitsee kahden kilometrin päässä Kauhavan keskustasta. Keskustasta löydät rautatieaseman sekä päivittäistavaraliikkeitä. Lisätietoja Kauhavan alueen palveluista löydät sivulta Visit Kauhava.

Hyvä tietää

Toimimme vallitsevassa tilanteessa THL:n ja muiden viranomaisten suositusten mukaisesti, kiinnittäen erityistä huomiota puhtaanapitoon ja hygieniaan.

Saavuthan hotelliin vain oireettomana. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta hotellissa oleskellessasi ja huomioithan muut asukkaat, noudattaen turvaväliä. Käsidesiä on saatavilla kaikissa yleisissä tiloissa sekä majoitustilojen käytävillä.

Aamiainen tarjoillaan toistaiseksi aamiaispussina, joka sisältää tuotteita jotka voitte nauttia omassa huoneessanne tai ottaa mukaan.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja reagoimme välittömästi viranomaisten ohjeisiin ja suosituksiin, varmistaaksemme turvallisen asioinnin hotellissamme. Kierrätämme huoneita myös mahdollisuuksien mukaan, pitäen niin sanottuja välipäiviä käytössä olevissa huoneissa.

Saapuminen

LentoHotellille saavuttaessa navigaattoriin osoitteeksi kannattaa laittaa Sotakouluntie, sillä kaikki navigaattorit eivät löydä perille käytettäessä osoitettamme Loppusuora 22. Sotakouluntien päähän saavuttaessa, vaaleanpunainen Linnarakennus sijaitsee vasemmalla. Linnarakennuksen edessä on pysäköintitilaa.

Kauhavan rautatieasema sijaitsee vain kahden kilometrin päässä hotellistamme.

Etäisyydet

Lähialueelta löytyy myös useita mielenkiintoisia kohteita, mm.:

Härmän Kylpylä, Ylihärmä, 13km
EpopPark kesäuimala, Lapua, 21km
PowerPark, Alahärmä, 24km
Duudsonit Activity Park, Seinäjoki, 42km
Fagerbackan karjamajakylä, 55km
Tropiclandia, Vaasa, 81km
Kyläkauppa Veljekset Keskinen, Tuuri, 83km
Ähtäri Zoo, Ähtäri, 110km

Käsityöläisen aarrekartan pääset tulostamaan tästä.

Varaus- ja peruutusehdot

Noudatamme Lentohotellilla Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n laatimia majoitusliikkeiden yleisiä varaus- ja peruutusehtoja.

Majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annetun lain mukaan matkustajan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen majoittumistaan. Matkustajailmoitus tulee täyttää viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tietojenantovelvollisuuden laiminlyönnistä ja väärien henkilötietojen antamisesta on säädetty rangaistus rikoslaissa.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.00. Pidätämme oikeuden muuttaa majoitusvuorokauden alkamisaikaa tapahtumien yhteydessä, tässä tapauksessa ilmoitamme muutoksesta varausvahvistuksen yhteydessä.

Peruutusehdot

Asiakas voi peruuttaa yksittäisen huonevarauksen kustannuksitta viimeistään klo 18.00 varausta edeltävänä päivänä. Tämän jälkeen perutuista huoneista veloitamme 50% huonevarauksen summasta. Peruuttamattomista varauksista veloitamme 100% varauksen summasta.

Useampaa yötä koskevan huonevarauksen asiakas voi peruuttaa kustannuksitta 15 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta veloitamme 50% varauksen summasta siltä ajalta, kun huonetta ei ole saatu myytyä edelleen. Peruuttamattomista varauksista veloitamme 100%.

Ryhmien varaus- ja peruutusehdot määritellään erikseen.