Vår magiska Linna-byggnad har byggts år 1927. Det finns en historisk och unik atmosfär som garanterar ett lugnt stopp från vardagsliv. Hotellet har också en 200-sits auditorium, mindre mötesrum, mysig bastu och kabinett, ävensom spelrum med ett biljardbord och golf- och rallysimulatorer.

Vårt hotell erbjuder flera olika rumsalternativ. Förutom hotellrum erbjuder vi vandrarhem under säsongen. Under evenemangen kan vi erbjuda logi även för 700 personer. I de flesta rum finns det möjlighet till en extra säng. Hotellrummen är inredda med inhemska och lokala produkter. Bra drömmar garanteras i sängar gjorda av Unico, Kauhava. Soffor och fåtöljer är gjord i Möbeltrio, Teuva. Textilier är från Lennol, Jalasjärvi och mattor från VM-Carpet, Lappajärvi.

Oavsett är ditt besök kort eller lång, kommer vi definitivt hitta den som fungerar bäst för dig. Vissa logiutrymme har ett kök i närheten för resenärer. Husdjur är också välkomna på vårt hotell. Alla våra rum är rökfria. Det finns ingen hiss på vårt hotell.

Vår service är flexibel och man kan komma fram när som helst på dagen. Utanför öppettiderna tar säkerhetsvaktfirma hand om jour.

Välkommen att vila dina vingar!

linna4

Linna Premium

Ett tvillingrum med möjlighet till en extra säng. Utrustade med dusch, toalett, en TV och ett bord. Priser från 95€/2pers/dygn. Priset innehåller frukost och linne.

Noora

Linna Budget

Tvillingrum med möjlighet till en extra säng. Utrustade med toalett och ett bord. Det finns ett gemensamt badrum i samma korridor som hotellrummet. Priser från 80€/2pers/dygn. Priset innehåller frukost och linne.

Hostel

Linna Hostel

Tvillingrummet i övervåningen av Linna är en fantastisk budget resort. Nära login finns det ett kök där man kan använda ett kylskåp, en kaffemaskin, en vattenkokare och en mikro. Vi erbjuder två olika rum i övervåningen. Priser från 60€/2pers/dygn.

Kurssi 1

Kurssiosasto Hostel

Kurssiosastos fyra personer cellbostäder erbjuder logi för grupper av olika storlekar. I Byggnaden finns det sammanlagt 27 lägenheter som alla har ett eget badrum. I en cellbostad finns det två tvillingrum. Priser från 160€/4pers/dygn.

komppania

Komppania Hostel

Komppania är ett tidigare kompani. I Komppania man kan övernatta i äkta arméstämning. Rum kan väljas mellan tvåbäddsrum, fyrbäddsrum och sexbäddsrum. Det finns ett gemensamt badrum i samma korridor som hotellrummet. Komppania passar magnifikt för såväl grupper och lag som resenärer som vill ha nya upplevelse. Priser från 80€/2pers/dygn.

Lennonjohto 1

Lennonjohto Hostel

Lennonjohto är en tidigare flygledning. I Lennonjohto kan man övernatta bekvämt i 110cm bred sängar. Lennonjohto passar underbart för stora grupper eftersom det finns många rum av olika storlekar i Lennonjohto: från tvåbäddsrum till tiobäddsrum. Det finns ett gemensamt badrum och toaletter i korridor. Priser från 80€/2pers/dygn