Vuonna 1929 rakennetussa Linnarakennuksessa on historiallinen ja uniikki tunnelma, joka takaa rauhallisen pysähdyksen poissa arjen kiireistä. Hotelliksi rakennus on valmistunut 2015 ja pitää sisällään myös 200-paikkaisen auditorion, pienempiä kokoustiloja, tunnelmallisen saunan ja kabinetit, sekä pelihuoneita joista löytyvät niin biljardipöytä kuin golf- ja rallisimulaattorit.

Hotellissamme on useita eri huonevaihtoehtoja. Hotellihuoneidemme lisäksi tarjoamme sesonkiaikaan hostel-majoitusta. Tapahtumien aikaan pystymme tarjoamaan majoituksen jopa 700 hengelle. Useimmissa huoneissa on lisävuodemahdollisuus. Hotellihuoneiden sisustuksessa on suosittu kotimaisia ja paikallisia tuotteita. Hyvät unet taataan kauhavalaisen Unicon valmistamissa sängyissä, sohvat ja nojatuolit ovat teuvalaisen Möbeltrion valmistamia, tekstiileinä on käytetty jalasjärveläisen Lennolin tuotteita ja huoneiden matot ovat lappajärveläisen VM-Carpetin valmistamia.

Oli visiittisi lyhyt tai pidempi, löydämme varmasti juuri sinua parhaiten palvelevan vaihtoehdon. Linnarakennuksen majoitustiloissa majoittujien käytössä on keittiö. Lemmikit ovat myös tervetulleita meille. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Osa huoneista sijaitsee toisessa kerroksessa, hotellissamme ei ole hissiä. Hotellissamme on myös pyykkäys- sekä silitysmahdollisuus.

Onko sinulla tarvetta pitkäaikaiselle majoitukselle? Useista eri huonetyypeistämme löytyy varmasti juuri sinulle sopiva vaihtoehto, jossa viihtyy pidemmänkin aikaa. Kysy tarjous!

Palvelumme on joustavaa ja voit saapua meille mihin kellonaikaan tahansa. Tervetuloa lepuuttamaan siipiäsi!

linna4

Linna Premium

2 hengen huone lisävuodemahdollisuudella. Varustuksena suihku, wc ja televisio. Osassa huoneista myös kirjoituspöytä. Aamiainen ja liinavaatteet sisältyvät majoitushintaan. Hinta alkaen 100€/2hh/vrk. Myös allergiahuoneita saatavilla!

Noora

Linna Budget

2 hengen huone lisävuodemahdollisuudella. Varustuksena kirjoituspöytä, wc. Suihkutila löytyy käytävältä huoneiden vierestä. Aamiainen ja liinavaatteet sisältyvät majoitushintaan. Hinta alkaen 85€/2hh/vrk.

Hostel

Linna Hostel

Linnan yläkerran kahden hengen hostel-huoneet sopivat mainiosti budget-matkailuun. Käytettävissänne on yhteiskeittiö, jossa on jääkaappi omien eväiden säilytykseen sekä mikro, kahvin- ja vedenkeitin. Tarjoamme kahden tasoisia hostel-huoneita.

Kurssi 1

Kurssiosasto Hostel

Kurssiosaston neljän hengen soluhuoneet tarjoavat majoitusta kaiken kokoisille seurueille. Rakennuksen kahdessa majoituskerroksessa on 27 soluhuonetta, joilla jokaisella oma kylpyhuone. Solu koostuu kahdesta kahden hengen huoneesta.

komppania

Komppania Hostel

Entisen tukikohtakomppanian huoneissa majoitut rehdissä armeijahengessä. Yhteiskäytössä olevat suihkut sekä wc:t löytyvät käytävän puolelta. Huonevaihtoehtoja ovat kahden, neljän ja kuuden hengen huoneet. Sopii mainiosti erilaisille ryhmille, joukkueille sekä kaikille kokemuksenhaluisille matkalaisille!

Lennonjohto 1

Tapahtumamajoitus

Lennonjohdon ja 0-Hallin hostelhuoneet ovat käytössä tapahtumien aikaan. Näissä majoitut mukavasti tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä!

Lue lisää
Lennonjohto Hostel
0-Halli Hostel