Vuonna 1929 rakennetussa Linnarakennuksessa on historiallinen ja uniikki tunnelma, joka takaa rauhallisen pysähdyksen poissa arjen kiireistä. Hotelliksi rakennus on valmistunut 2015 ja pitää sisällään myös 200-paikkaisen auditorion, pienempiä kokoustiloja, tunnelmallisen saunan ja kabinetit, sekä pelihuoneita joista löytyvät niin biljardipöytä kuin golf- ja rallisimulaattorit.

Hotellissamme on useita eri huonevaihtoehtoja. Hotellihuoneidemme lisäksi tarjoamme sesonkiaikaan hostel-majoitusta. Tapahtumien aikaan pystymme tarjoamaan majoituksen jopa 700 hengelle. Useimmissa huoneissa on lisävuodemahdollisuus. Hotellihuoneiden sisustuksessa on suosittu kotimaisia ja paikallisia tuotteita. Hyvät unet taataan kauhavalaisen Unicon valmistamissa sängyissä, sohvat ja nojatuolit ovat teuvalaisen Möbeltrion valmistamia, tekstiileinä on käytetty jalasjärveläisen Lennolin tuotteita ja huoneiden matot ovat lappajärveläisen VM-Carpetin valmistamia.

Oli visiittisi lyhyt tai pidempi, löydämme varmasti juuri sinua parhaiten palvelevan vaihtoehdon. Osassa majoitustiloja majoittujien käytössä on keittiö. Lemmikit ovat myös tervetulleita meille. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Hotellissamme ei ole hissiä.

Palvelumme on joustavaa ja voit saapua meille mihin kellonaikaan tahansa.

Tervetuloa lepuuttamaan siipiäsi!

linna4

Linna Premium

2 hengen huone lisävuodemahdollisuudella. Varustuksena suihku, wc, televisio, kirjoituspöytä. Aamiainen ja liinavaatteet sisältyvät majoitushintaan. Hinta alkaen 95€/2hh/vrk.

Noora

Linna Budget

2 hengen huone lisävuodemahdollisuudella. Varustuksena kirjoituspöytä, wc. Suihkutila löytyy käytävältä huoneiden vierestä. Aamiainen ja liinavaatteet sisältyvät majoitushintaan. Hinta alkaen 80€/2hh/vrk.

Hostel

Linna Hostel

Linnan yläkerran kahden hengen hostel-huoneet sopivat mainiosti budget-matkailuun. Käytettävissänne on yhteiskeittiö, jossa on jääkaappi omien eväiden säilytykseen sekä mikro, kahvin- ja vedenkeitin. Tarjoamme kahden tasoisia hostel-huoneita. Hinta alkaen 60€/2hh/vrk.

Kurssi 1

Kurssiosasto Hostel

Kurssiosaston neljän hengen soluhuoneet tarjoavat majoitusta kaiken kokoisille seurueille. Rakennuksen kahdessa majoituskerroksessa on 27 soluhuonetta, joilla jokaisella oma kylpyhuone. Solu koostuu kahdesta kahden hengen huoneesta. Hinta alkaen 160€/4hh/vrk.

komppania

Komppania Hostel

Entisen tukikohtakomppanian huoneissa majoitut rehdissä armeijahengessä. Yhteiskäytössä olevat suihkut sekä wc:t löytyvät käytävän puolelta. Huonevaihtoehtoja ovat kahden, neljän ja kuuden hengen huoneet. Sopii mainiosti erilaisille ryhmille, joukkueille sekä kaikille kokemuksenhaluisille matkalaisille! Hinta alkaen 80€/2hh/vrk.

Lennonjohto 1

Lennonjohto Hostel

Entisen Lennonjohdon hostel-huoneissa majoitut mukavasti leveissä 110cm sängyissä. Lennonjohdossa useita eri huonekokoja, kahden hengen huoneesta jopa kymmenen hengen huoneeseen. Sopii siis mainiosti myös erilaisille ryhmille! Yhteiskäytössä olevat suihkut sekä wc:t löytyvät käytävän puolelta. Hinta alkaen 80€/2hh/vrk

IMG_2062

0-Halli Hostel

Entisen Lentokonekorjaamon eli 0-hallin huoneet ovat käytössä tapahtumien aikaan. Näissä majoitut mukavasti tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä! Huonekokoja on useita, kolmen hengen huoneesta kuuden hengen huoneeseen. Yhteiskäytössä olevat suihkut sekä wc:t löytyvät käytävän puolelta. Hinta alkaen 120€/3hh/vrk

Ilmakuva

Camping

Alueellamme on useita camping-alueita. Hinnat alkaen 20€/paikka/vrk.