Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Herättäjäjuhlat 2020

heinäkuu 3 - heinäkuu 5

Siipeis suojaan

 

Herättäjäjuhlat järjestetään vuonna 2020 ensimmäisen kerran Kauhavalla. Juhla-alueeksi valikoitui entisen Lentosotakoulun alue, joka tarjoaa erinomaiset puitteet. Juhlakenttä rakentuu kiitotien kupeeseen. Alueella on sopivia rakennuksia lentokonehalleista majoitustiloihin valmiina vastaanottamaan juhlavieraat. Julkiset kulkuneuvot tuovat juhlavieraat kahden kilometrin päähän juhlakentästä. Henkilöautoilla saapuville pysäköintialueet saadaan lähelle juhla-aluetta, josta kaiken kaikkiaan on tulossa kompakti kokonaisuus.

Juhlien ympärille on jo syntymässä innostunut ilmapiiri. Juhlien tunnukseksi valikoitui tuttu iltavirren säe: Siipeis suojaan. Lause istuu hyvin Kauhavalle. Ensinnäkin se on Jumalan turvallisesta läsnäolosta puhuva rukous. Armon suojassa saamme levätä meitä odottavilla juhlilla. Toiseksi juhlatunnus on viittaus Kauhavan ilmailulliseen historiaan. Se kertoo ajallista turvallisuudesta, jonka osaajia on paikkakunnalla koulutettu vuosikymmenien ajan.

Juhlien logossa esiintyvät äiti ja lapsi siipien suojassa. Juhlakansana olemme oikeutettuja tulemaan lapsen lailla rakastetuiksi. Sama aihe on esillä myös Kauhavan alttaritaulussa. Sen teemana on Jeesus siunaa lapsia.

Sydämellisesti tervetuloa Kauhavan herättäjäjuhlille 3.–5.7.2020!

Jyrki Jormakka

kirkkoherra

Tiedot

Alkaa:
heinäkuu 3
Loppuu:
heinäkuu 5
Kotisivu:
https://herattajajuhlat.fi

Järjestäjä

Kauhavan Seurakunta
Puhelin:
045-657 7238
Sähköposti:
petra.kero@evl.fi
Kotisivu:
http://www.kauhavanseurakunta.fi/toimintaa/kauhavan_herattajajuhlat_2020/

Tapahtumapaikka

LSK Business Park
Loppusuora 22
Kauhava, 62200 Finland
+ Google Map