Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lakeus Messut / ajankohta tiedotetaan myöhemmin

5.6.2020 - 6.6.2020

10€

Koronaviruspandemian vuoksi Lakeusmessuja joudutaan siirtämään tulevaan syksyyn. Ajankohta tiedotetaan myöhemmin.

Kauhavan LSK Business Parkissa järjestetään ensimmäiset Lakeus Maa ja Metsä-messut vuonna 2020. Kolme maakuntaa yhdistävät messut esittelevät pohjalaista maatalous- ja metsäosaamista.

Vanhan Lentosotakoulun alue tarjoaa loistavat olosuhteet messujen järjestämiseen: 6 000 m2 hallitilaa, 4,5 ha asfaltoitua piha-aluetta ja noin 10 ha harvennuskelpoista metsämaata metsätyönäytöksiä varten. Metsätyönäytösten lisäksi alueella voi järjestää työnäytöksiä esim. klapikoneilla niille erikseen varatulla hakepohjaisella alueella sekä kyntö- ja muita maatalousaiheisia työnäytöksiä.

Alueella toimiva Lentohotelli tarjoaa näytteilleasettajille ja asiakkaille laadukkaat majoitustilat sekä erinomaiset puitteet erilaisiin asiakastapahtumiin esim. lennonjohtotornissa ja auditoriossa. Alueella on myös 600 hengen ruokala, joten ruokahuolto toimii messujen aikana! Lisätietoja alueesta: www.lskbusinesspark.fi www.lentohotelli.fi

Messujen kävijämääräksi odotetaan noin 7 000 – 9 000 henkeä. Alueelle tulevat autot ohjataan Kauhava-Ylivieska tieltä kiitotielle, josta ei parkkitila lopu. Linja-autoille on oma erillinen parkki-alue. Juna-asemalle on matkaa noin 2 km ja sieltä järjestetään erikseen kyyti messu alueelle.

Tiedot

Alkaa:
5.6.2020
Loppuu:
6.6.2020
Hinta:
10€
Kotisivu:
www.lakeusmessut.fi

Järjestäjä

Lakeus Messut Oy
Puhelin:
0400 938 719
Sähköposti:
info@lakeusmessut.fi
Kotisivu:
www.lakeusmessut.fi

Tapahtumapaikka

LSK Business Park
Loppusuora 22
Kauhava, 62200 Finland
+ Google Map