Tilat

Valikoimastamme löydät kaikkiin tapahtumiin sopivia tiloja; kokoustamiseen, luentoihin, juhliin ja illanviettoihin. Kokoustilat sisältävät av-laitteet. Juhlien ja tapahtumien suunnittelussa asiakas on mukana alusta lähtien. Ota yhteyttä niin suunnittelemme kanssasi onnistuneen ja ikimuistoisen päivän!

Auditorio3

Auditoriot

Alueen kahdesta auditoriosta voit valita teille sopivimman! Linnan auditoriossa paikkoja on 190 ja Tukikohtakomppanian auditoriossa paikkoja on reipas 140.

Lennonjohto

Kokous- ja seminaaritilat

Valikoimastamme löydät jokaiselle ryhmälle sopivan tilan, on tarpeenasi sitten yhden hengen toimisto tai 30 hengen luentotila. Myös erikoisemmat kokoustilat voivat olla hyvä ratkaisu, esimerkiksi yrityksen ideointipäivään sopii mainiosti päivä lennonjohtotornissa!

_DSC8836-2

Upseerikerho

Vuonna 1931 valmistunut Upseerikerho on upea kaksikerroksinen rakennus, jonka alakerrassa on juhlasali, joka soveltuu noin 50-70 hengen tilaisuuksien järjestämiseen, mutta tilaisuuden luonteesta riippuen paikkoja saadaan enemmänkin.

Lentohotellin Ravintola

Lentohotellin Ravintola sopii mainiosti suurempienkin juhlien järjestämiseen.

Tilaussauna

Linnan tilaussauna

Linnan tilaussaunassa on tilava pukuhuone ja saunan lämmöstä pääsee kerrallaan nauttimaan 25 henkilöä.

Vinka1

Vinka-viihdekeskus

Vinka-viihdekeskuksesta löydät golf-simulaattorin, biljardin ja rallisimulaattorin. Golf-simulaattoriin voi varata yksittäisiä vuoroja tai jokaviikkoisen harjoitusvuoron. Simulaattorilla voi pelata yksin tai max 4 henkilön ryhmässä. Rallisimulaattori on tarkoitettu 1-2 henkilölle.

Tilaisuuden luonne
SyntymäpäivätHäätMuu


Juomat*
AlkumaljatRuokajuomatJälkiruokajuomat (konjakit/liköörit)

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia

Tilaisuuden luonne
KokousLuentoMuu

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia