Tilat

Valikoimastamme löydät kaikkiin tapahtumiin sopivia tiloja; kokoustamiseen, luentoihin, juhliin ja illanviettoihin. Räätälöimme tietysti myös tilaisuuteenne sopivat tarjoilut toiveidenne mukaan!

Alueellamme on useita erikokoisia kokoustiloja, joista löytyy asianmukaiset varusteet kokoukseen kuin kokoukseen. Kokoustilat sisältävät av-laitteet ja osassa tiloista on myös videoneuvotteluyhteys. Videoneuvotteluyhteys mahdollistaa kokouksen järjestämisen ilman, että kaikki osapuolet ovat samassa tilassa.

Juhlien ja tapahtumien suunnittelussa asiakas on mukana alusta lähtien. Ota yhteyttä niin suunnittelemme kanssasi onnistuneen ja ikimuistoisen päivän!

Lennonjohto

Kokoustilat

Valikoimastamme löydät jokaiselle sopivan tilan, on tarpeenasi sitten pieni ryhmätyötila tai 30 hengen luentotila. Myös erikoisemmat kokoustilat voivat olla hyvä ratkaisu, esimerkiksi yrityksen ideointipäivään sopii mainiosti päivä lennonjohtotornissa!

Auditorio3

Auditoriot

Alueen kahdesta auditoriosta voit valita teille sopivimman! Linnan auditoriossa paikkoja on 190 ja Tukikohtakomppanian auditoriossa paikkoja on reipas 140.

IMG_3282

Etätyötilat

Tilava, hyvin varusteltu toimistohuone, joka sopii niin lyhytaikaiseen työskentelyyn kuin käyttöön pidemmäksikin aikaa. Tarvittaessa käytössä myös viereinen kymmenen hengen kokoustila.

Tilaussauna

Linnan tilaussauna

Linnan tilaussaunassa on tilava pukuhuone ja saunan lämmöstä pääsee kerrallaan nauttimaan 25 henkilöä.

_DSC8836-2

Upseerikerho

Vuonna 1931 valmistunut Upseerikerho on upea kaksikerroksinen rakennus, jonka alakerrassa on juhlasali. Upseerikerho soveltuu parhaiten noin 50-70 hengen tilaisuuksien järjestämiseen.

Lentohotellin Ravintola

Lentohotellin Ravintola sopii mainiosti suurempienkin juhlien järjestämiseen.

Tilaisuuden luonne
SyntymäpäivätHäätMuu


Juomat*
AlkumaljatRuokajuomatJälkiruokajuomat (konjakit/liköörit)

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia

Tilaisuuden luonne
KokousLuentoMuu

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia