Tilat

Valikoimastamme löydät kaikkiin tapahtumiin sopivia tiloja; kokoustamiseen, luentoihin, juhliin ja illanviettoihin. Kokoustilat sisältävät av-laitteet. Juhlien ja tapahtumien suunnittelussa asiakas on mukana alusta lähtien. Ota yhteyttä niin suunnittelemme kanssasi onnistuneen ja ikimuistoisen päivän!

Auditorio3

Auditoriot

Auditoriossa on 190 paikkaa ja lisätuoleilla määrää voidaan lisätä. Auditorion varustukseen kuuluu kiinteä videotykki, äänentoisto kahdella mikrofonilla ja valkokangas.

_DSC8836-2

Upseerikerho

Vuonna 1931 valmistunut Upseerikerho on upea kaksikerroksinen rakennus, jonka alakerrassa on juhlasali, joka soveltuu noin 50-70 hengen tilaisuuksien järjestämiseen, mutta tilaisuuden luonteesta riippuen paikkoja saadaan enemmänkin.

Tilaussauna

Linnan tilaussauna

Linnan tilaussaunassa on tilava pukuhuone ja saunan lämmöstä pääsee kerrallaan nauttimaan 25 henkilöä.

Vinka1

Vinka-viihdekeskus

Vinka-viihdekeskuksesta löydät golf-simulaattorin, biljardin ja rallisimulaattorin. Golf-simulaattoriin voi varata yksittäisiä vuoroja tai jokaviikkoisen harjoitusvuoron. Simulaattorilla voi pelata yksin tai max 4 henkilön ryhmässä. Rallisimulaattori on tarkoitettu 1-2 henkilölle.

Lennonjohto

Kokous- ja seminaaritilat

Valikoimastamme löydät jokaiselle ryhmälle sopivan tilan, on tarpeenasi sitten yhden hengen toimisto tai 30 hengen luentotila. Myös erikoisemmat kokoustilat voivat olla hyvä ratkaisu, esimerkiksi yrityksen ideointipäivään sopii mainiosti päivä lennonjohtotornissa!

Tilaisuuden luonne
SyntymäpäivätHäätMuu


Juomat*
AlkumaljatRuokajuomatJälkiruokajuomat (konjakit/liköörit)

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia

Tilaisuuden luonne
KokousLuentoMuu

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia