Saunakabinetti

Saunakabinetti

Saunakabinetti on tarvittaessa kahteen eri osaan jaettava tila. Kabinetissa videoneuvottelulaitteet. Ruuat voi tilata paikan päälle tai nauttia Lentohotellin ravintolassa.

collage of various food products

Linnan auditorio

Linnan auditorio sijaitsee Linnarakennuksessa. Auditoriossa on 190 paikkaa ja lisätuoleilla määrää voidaan lisätä. Auditorion varustukseen kuuluu kiinteä videotykki, äänentoisto kahdella mikrofonilla sekä valkokangas. Voit myös tilata meiltä tarjoiluja tähän tilaan.

Hotellin vastaanotto ja hotellihuoneet sijaitsevat auditorion välittömässä läheisyydessä.

Komppania auditorio (2)

Komppanian auditorio

Tukikohtakomppanian ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa auditoriossa on 142 paikkaa ja lisätuoleilla määrää voidaan lisätä. Auditorion varustukseen kuuluu kiinteä videotykki ja äänentoisto.

Laivueen luokka

Laivueen Luokka

Laivueen luokka, joka sopii niin kokouksiin, erilaisiin koulutuksiin kuin tiimipäivienkin viettoon. Läheisessä ravintolassa voitte nauttia runsaan hotelliaamiaisen ja lounaan. Kahvit voi tilata kokoustilaan nautittavaksi.

Lennonjohto

Lennonjohtotorni

Lennonjohtotorni tarjoaa rauhallisen ympäristön kokouksille. Omassa rauhassa nautitut aamukahvit saavat mielesi rullaamaan aivan uudella tavalla. Ruuat tarjoillaan alakerran keittiössä tai ravintolassamme. Pyydä tarjous!